Betrokken en ervaren

Een persoonlijke benadering in werving en selectie

Een goede klik tussen de werkgever en een nieuwe werknemer: dat is volgens ons de basis voor een succesvolle arbeidsrelatie. Werving en selectie van nieuwe medewerkers doen we altijd vanuit een persoonlijke benadering; wij zien meer dan alleen een cv, we kijken echt naar de mens die zich hierachter bevindt. En dankzij onze jarenlange ervaring met werving en selectie begrijpen we wat een bedrijf zoals dat van jou van ons mag verwachten. Wij kunnen écht de juiste kandidaat vinden voor de vacature van jouw organisatie.

Een persoonlijke betrokken partner

Bij BUZ Personeelsdiensten zien we onszelf als een betrokken partner, zowel voor de werknemer als de werkgever. Werving en selectie, dat is echt mensenwerk; een nieuwe werknemer moet namelijk niet alleen over de gewenste kwalificaties beschikken, maar hij of zij moet vooral goed passen binnen het bedrijf. Onze bemiddelaars kunnen, dankzij mensenkennis, tientallen jaren praktijkervaring en dat fingerspitzengefühl, de juiste werknemers selecteren voor jouw organisatie. En om dat te realiseren, gaan wij net even een stapje verder.

De juiste persoon op de juiste plek

Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker met een schat aan kennis en ervaring? Of wil je juist een jonge, kneedbare werknemer? Wat je wensen als werkgever ook zijn, wij zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek. En dat houdt niet op bij het werven en selecteren van de juiste medewerker. We begeleiden onze opdrachtgevers namelijk ook bij bijvoorbeeld trajecten voor leren en werken of BBL-opleidingen.

De juiste begeleiding

Niets is zo belangrijk als de juiste begeleiding; dit is dan ook één van de vele redenen van onze opdrachtgevers om voor BUZ Personeelsdiensten als partner te kiezen. Veel mensen hebben absoluut potentie als werknemer, maar hebben moeite met het vinden van een passende werkplek. BUZ Personeelsdiensten begeleidt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt om te ontpoppen tot loyale, betrokken en gemotiveerde medewerkers. Zo begeleiden we op het gebied van re-integratie, bijscholing en omscholing. En voor jou als werkgever bestaan er vaak vergoedingsmogelijkheden, zoals fiscale regelingen en subsidies. We adviseren je hierin natuurlijk graag!

achtergrond

Van start tot succes

Hoe gaat werving en selectie in zijn werk?

We leggen je graag uit hoe wij te werk gaan bij werving en selectie voor onze opdrachtgevers. Wanneer je je arbeidsvraagstuk bij ons neerlegt, gaat één van onze bemiddelaars met je in gesprek. Hij of zij inventariseert je wensen en duikt in je bedrijfscultuur. Binnen ons brede netwerk gaan we op zoek naar de geschikte medewerker, waarvan we verwachten dat er aan beide kanten een klik zal zijn. De medewerker gaat proefdraaien en wij blijven op de achtergrond actief voor feedback. Indien van toepassing, begeleiden we je met de subsidiemogelijkheden. Gedurende het gehele traject blijven we bereikbaar voor begeleiding en ondersteuning, zo lang als je dat wenst.

achtergrond
Flexwrapp achtergrond
Flexwrapp

Handige app voor onze medewerkers

Wij maken gebruik van Flexwrapp!

Makkelijk en snel uren declareren, je beschikbaarheid doorgeven en direct een overzicht van beschikbare banen.