BBL trajecten voor jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt

Bedrijven in heel Nederland zijn op zoek naar gemotiveerde werknemers, zoals jij! Wil je graag aan het werk, maar vind je het lastig om een baan te vinden die bij je past, bijvoorbeeld omdat je geen diploma hebt? Geen zorgen! BUZ Personeelsdiensten gaat graag met je in gesprek; er zijn volop BBL vacatures, ook bij jou in de buurt.

Werken en leren

Ook wanneer je geen diploma hebt, liggen er kansen voor jou. Een BBL opleiding is een opleiding waarbij je werken en leren met elkaar combineert. Zo heb je direct een betaalde baan en doe je daarnaast een MBO opleiding, vaak niveau 3 of 4. BUZ Personeelsdiensten steunt jou tijdens je opleiding en houdt contact met jou, de werkgever, de school en, waar nodig, het thuisfront.

Subsidie mogelijkheden

Bedrijven die op zoek zijn naar jong, gemotiveerd personeel, helpen wij graag op weg. Er zijn diverse subsidiemogelijkheden voor ondernemingen die jongeren zonder startkwalificatie een kans geven. Wij kennen de wegen en middelen en ondersteunen u bij het doen van aanvragen. Ook onderhouden wij uitstekende contacten met jongerenconsulenten van gemeenten, zodat wij altijd een goed beeld hebben van het beschikbare arbeidspotentieel in uw regio.

Regionale opleidingscentra

Voor BBL opleidingen onderhouden wij uitstekende contacten met Regionale OpleidingsCentra (ROC’s). Wij weten welke mogelijkheden er zijn in MBO opleidingen op het gebied van de bouw, techniek en transport & logistiek.

achtergrond
Flexwrapp achtergrond
Flexwrapp

Handige app voor onze medewerkers

Wij maken gebruik van Flexwrapp!

Makkelijk en snel uren declareren, je beschikbaarheid doorgeven en direct een overzicht van beschikbare banen.