Uitzendbureau voor bouw, techniek, transport & logistiek en meer.

 

Persoonlijk contact schept vertrouwen. Wij detacheren alleen mensen die wij eerst face-to-face hebben gesproken. Zo kunt u ervan op aan dat u een gemotiveerde medewerker krijgt met de juiste instelling, kennis en vaardigheden. Onze relaties moeten op ons kunnen bouwen en vertrouwen, dat staat voorop.

Hoe en Wat

 Als uitzendbureau anticiperen wij vraaggestuurd. Wij luisteren goed naar uw wensen en leveren mensen die goed passen binnen uw organisatie, met de benodigde vaardigheden en een passende werkhouding. Met persoonlijke aandacht brengen wij werkgevers en werkzoekenden bij elkaar. Wij zijn altijd op zoek naar een klik tussen werkgever en werkzoekende.

Werkgevers

 Zoekt u gemotiveerde medewerkers en bent u actief in bijvoorbeeld sectoren transport & logistiek, bouw of techniek? En komt u daarmee niet verder? Denk dan eens aan BUZ Personeelsdiensten. Wij kennen de arbeidsmarkt. Dankzij ons sterke eigen netwerk en ingangen bij gemeenten en het UWV kennen wij het aanbod van gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. Wij helpen bij het vinden van de juiste medewerkers.

Werkzoekenden

 Zoekt u werk? Wij hebben een groot aanbod van vacatures door heel Nederland. Wij detacheren technisch personeel, bouwvakkers, logistiek medewerkers en vrachtwagenchauffeurs. Schrijf u in bij ons en vind een nieuwe baan, bijvoorbeeld als timmerman, elektromonteur of vrachtwagenchauffeur etc. etc.

HANDIGE APP VOOR WERKNEMERS

 

Wij maken gebruik van Flexwrapp

 

Makkelijk en snel uren declareren, je beschikbaarheid doorgeven en direct een overzicht van beschikbare banen.

MEER OVER FLEXWRAPP