Betrokken en ervaren

Uitzendbureau voor bouw, techniek, transport & logistiek en meer.

Wij houden van persoonlijk contact! Goed contact schept een vertrouwensband en dat is binnen onze branche ontzettend belangrijk. Zo detacheren wij alleen mensen die we eerst face-to-face hebben gesproken. Op die manier zorgen wij ervoor dat je een gemotiveerde medewerker krijgt, met de juiste instelling, kennis en vaardigheden.

Jij vraagt, wij draaien

Jij vraagt, wij draaien. Als werkgever heb je natuurlijk specifieke wensen als het om goed personeel gaat. Daarom luisteren we naar jouw wensen en leveren wij medewerkers die goed binnen je organisatie passen, doordat ze de benodigde vaardigheden én de juiste werkhouding hebben. Met persoonlijke aandacht voor onze werkgevers en werknemers zorgen wij voor de perfecte match.

Uitzenden voor werkgevers

Ben je op zoek naar gemotiveerde medewerkers en is je organisatie actief in een sector als transport en logistiek, bouw of techniek? Dan moet je bij BUZ Personeelsdiensten zijn. Met een sterk netwerk in de regio en goede ingangen bij gemeenten en het UWV begrijpen wij hoe de arbeidsmarkt in elkaar steekt. Op die manier kunnen wij je helpen met het vinden van de juiste werknemers.

Uitzenden voor werkzoekenden

Zoek je werk? BUZ Personeelsdiensten heeft een ruim aanbod vacatures, door heel Nederland. Ga jij binnenkort bij één van onze leuke werkgevers aan de slag, bijvoorbeeld als bouwvakker, logistiek medewerker, vrachtwagenchauffeur, timmerman of elektromonteur? Noem jouw droombaan en wij hebben hem. Schrijf je direct in voor arbeidsbemiddeling!

achtergrond
Flexwrapp achtergrond
Flexwrapp

Handige app voor onze medewerkers

Wij maken gebruik van Flexwrapp!

Makkelijk en snel uren declareren, je beschikbaarheid doorgeven en direct een overzicht van beschikbare banen.