Terug naar BUZ-Nieuws & Informatie

BUZ Personeelsdiensten gaat verhuizen

BUZ Personeelsdiensten verhuist naar nieuwe locatie in Winschoten

Na meer dan 6 jaar gevestigd te zijn geweest in Veendam, is BUZ Personeelsdiensten toe aan de volgende stap om te verhuizen naar een nieuwe locatie. Het huidige kantoor in Veendam is simpelweg te klein geworden voor het groeiende bedrijf. Vanaf 3 april 2023 kunt u ons vinden op onze nieuwe locatie aan de Zeefbaan 1-B in Winschoten.

De nieuwe locatie biedt meer ruimte en mogelijkheden om onze klanten en werknemers nog beter van dienst te zijn. Het pand is goed bereikbaar en beschikt over moderne faciliteiten die ons in staat stellen om onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen.

BUZ Personeelsdiensten is een uitzendbureau dat zich richt op het bemiddelen van personeel in diverse sectoren, waaronder de bouw, industrie, logistiek, productie en horeca. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk zijn wij in staat om snel en efficiënt de juiste match te maken tussen werkgever en werknemer.

Wij zien ernaar uit om u te verwelkomen op onze nieuwe locatie in Winschoten en u nog beter van dienst te kunnen zijn. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0598-724948 of e-mailadres info@buzpersoneelsdiensten.nl

Het nieuwe kantoor!