Uw persoonlijke en betrokken intermediair voor elke nieuwe baan

BUZ Personeelsdiensten is een no-nonsense uitzendbureau, werving- en selectiebureau. Of u nou werkgever bent of werkzoekend, u kent onze intermediairs en zij kennen u. Wij zijn toegankelijk en bereikbaar, weten waar we over praten, zetten ons met hart en ziel voor u in en vertellen u hoe het zit, helder en transparant. Afspraak is afspraak, want onze relaties moeten op ons kunnen bouwen.

Ervaring

Onze intermediairs hebben een schat aan ervaring op het gebied van personeelsdiensten. Vanuit onze werkrelaties en werkgebieden hebben wij een solide en sterk netwerk opgebouwd. Zo kennen wij de lokale arbeidsmarkt, weten wij waar we beschikbare werknemers kunnen vinden en hoe wij vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar kunnen brengen.

Ons netwerk

Ons netwerk is onze kracht. Wij onderhouden uitstekende contacten met diverse instanties en organisaties, waarvoor er voor ons deuren open gaan die voor werkgevers soms gesloten blijven. Wij koesteren onze relaties, waardoor wij vele ingangen hebben. Met een directe benadering en korte lijnen gaan wij recht op ons doel af.

Kennis

Onze intermediairs zijn thuis op de regionale en nationale arbeidsmarkt. Wij kennen de dagelijkse praktijk van het bedrijfsleven en kunnen het belang van persoonlijke omstandigheden goed inschatten. Wil iemand bijvoorbeeld internationaal vrachtwagenchauffeur worden, dan gaan wij ook in gesprek met de partner. Want steun van het thuisfront is essentieel voor een succesvol dienstverband.

HANDIGE APP VOOR WERKNEMERS

Wij maken gebruik van Flexwrapp

 

Makkelijk en snel uren declareren, je beschikbaarheid doorgeven en direct een overzicht van beschikbare banen.

MEER OVER FLEXWRAPP