Een persoonlijke benadering in werving en selectie

De basis voor een succesvolle arbeidsrelatie is een klik tussen de organisatie en de nieuwe medewerker. Bij werving en selectie werken wij vanuit een persoonlijke benadering. Met een schat aan mensenkennis en ervaring in bedrijven vinden wij de juiste kandidaten voor vacatures binnen uw bedrijf.

 

Betrokkenheid

Met BUZ Personeelsdiensten als wervings- en selectiebureau kiest u voor betrokkenheid. Want werving en selectie is mensenwerk. Een nieuwe werknemer moet niet alleen over de gewenste kwalificaties beschikken, maar vooral ook passen binnen uw bedrijf. Met fingerspitzengefühl op basis van enkele tientallen jaren praktijkervaring en een betrokken instelling selecteren wij voor u de juiste mensen. Net dat beetje meer, dat is de meerwaarde van BUZ Personeelsdiensten.

 Jong of ervaren

Zoekt u een nieuwe medewerker met een schat aan kennis en ervaring? Of bent u juist op zoek naar een jonge, onbevangen en kneedbare medewerker? Wij kennen het aanbod van personeel en helpen u verder in uw zoektocht. Ook kunnen wij u bijstaan in begeleiding van een traject voor leren en werken van een nieuwe medewerker tot 27 jaar, een BBL opleiding.

Juiste begeleiding

Ook in Noord-Nederland is een vrij grote groep mensen die tussen wal en schip vallen. Zij hebben absoluut potentie als werknemer, maar hebben moeite met het vinden van een passende werkplek. De ervaring leert dat met de juiste begeleiding deze mensen zich in veel gevallen ontpoppen tot loyale, betrokken en gemotiveerde medewerkers. Voor begeleiding van deze mensen naar werk zijn vaak vergoedingsmogelijkheden, bijvoorbeeld fiscale regelingen en subsidies. Hetzelfde geldt voor re-integratie, bijscholing en omscholing.

Traject werving en selectie

  • u benadert ons met uw vraag
  • één van onze intermediairs gaat met u in gesprek
  • hij/zij inventariseert uw wensen en doet indruk op van uw bedrijfscultuur
  • wij zoeken de geschikte medewerker, waarbij wij een persoonlijke klik verwachten
  • wij begeleiden als bemiddelaar het maatwerktraject, met onder meer een proefperiode of feedback naar instanties
  • wij begeleiden u bij het gebruikmaken van subsidiemogelijkheden
  • wij zijn tijdens het hele traject bereikbaar voor begeleiding en ondersteuning op de momenten dat u het nodig hebt

HANDIGE APP VOOR WERKNEMERS

Wij maken gebruik van Flexwrapp

 

Makkelijk en snel uren declareren, je beschikbaarheid doorgeven en direct een overzicht van beschikbare banen.

MEER OVER FLEXWRAPP