Leerling schilder

Ben jij de perfecte match? Solliciteer dan direct.
Direct solliciteren
 

Kenmerken:

Referentienummer 1705740
Standplaats Winschoten
Periode Vanaf 03-06-2019

De functie

Wij zoeken voor een nieuwe opdrachtgever leerling schilders.

De Onderhoudsschilder werkt vooral in de buitenlucht aan het onderhoud en de bescherming van een gebouw / woning. Soms hoeft de ondergrond alleen maar geschilderd te worden, maar soms is er iets verrot en moet het vervangen worden. Dit moet de Schilder ook kunnen doen. Pas als alles goed stevig is, worden de beschermende verflagen aangebracht. Deze Schilder werkt vaak bij mensen thuis.

Naast onderhoudswerk op locatie kan een Schilder ook buiten aan nieuwbouw werken. Dit werk wordt vaak gedaan door Schilders met weinig ervaring. In wat voor een omgeving de Schilder ook werkt, steeds geldt dat hij het werk zorgvuldig moet voorbereiden, nauwkeurig en veilig moet werken en daarmee een product of gebouw een goede beschermende laag geeft en het er mooi uit laat zien.

Het betreft hier een functie waar je naar professioneel schilder word begeleid, je zal dus eerst onderaan de ladder beginnen. Bij goed functioneren kun je een baan aan overhouden.

Startdatum is juni/juli - eerst voor de duur van de zomerperiode.

Opgegeven salaris is minimumloon. Echter, zal je ingeschaald worden conform CAO en dan is het salaris bespreekbaar en afhankelijk van ervaring.

Je profiel

Je dient te beschikken over de volgende competenties:

Accuratesse
Inzicht
Resultaatgericht
Samenwerken
Praktisch
Geen 9 tot 5 mentaliteit
solliciteren

Heeft u interesse in deze vacature ?

Klik dan op de "Reageren" knop, of neem contact met ons op d.m.v. de volgende gegevens:

BUZ Personeelsdiensten

Billitonweg 15, 9641 KZ Veendam

T 0598-724948
E info@buzpersoneelsdiensten.nl